محوطه یک ساختمان به عنوان اولین فضایی که بازدید کننده درآن قدم می نهد از اهمیت بسزایی برخوردار است. خواه این ساختمان یک مدرسه باشد یا یک بیمارستان یا حتی فضای یک منزل مسکونی. فردی که برای اولین بار وارد مکان می شود با هر نگاه درباره محیط اطراف خود قضاوت می کند.
برای کاشت گیاهان در این فضاها از متد های مختلفی می توان تبعیت کرد . طراح محیط از یک سو باید با خصوصیات اقلیمی و محیط زیستی منطقه از قبیل خاک ، هیدرولوژی، دما و بارش و از سوی دیگر با خصوصیات فیزیولوژیکی گیاهان مختلف آشنا باشد تا بتواند بهترین گیاهان مناسب آن منطقه را بیابد.از سوی دیگر طراح کاشت باید با بکار بردن اصول زیبایی شناسی و قواعد فرم و بافت و رنگ ترکیب مناسبی ایجاد نماید که علاوه بر گیاه شناسی صحیح زیبا و دلپذیر باشد .
حس مکان داشتن، منجر به جذابیت بیشتر این فضا و افزایش استفاده از آن می گردد. از عوامل و دلایل ایجاد این حس مکان می توان جذاب بودن، سبز بودن، دعوت کننده بودن، داشتن فضاهای راحت برای نشستن و ایجاد حس تعامل و دوستی با دیگران را بر شمرد. از آنجایی که اقلام چکادبام مناسب فضاهای باز می باشند، می توان از آنها جهت ایجاد فضاهایی برای برقراری تعاملات اجتماعی در محیط های مختلف استفاده نمود.