امروزه با رشد روز افزون شهرها و شهرنشینی در ایران، نیاز به فضای سبز و اکسیژن امری غیر قابل انکار است. میزان توجه به روف گاردن در ایران به نسبت دیگر کشورهای اروپایی کم میباشد و آن هم به علت نبود آموزش و آگاهی کافی از مزایای روف گاردن می باشد .
به طور مشخص نمیتوان گفت که سابقه تاریخی روف گاردن در دنیا به چه قومی بر میگردد؛ ولی اولین مکانی که این نام را بر آن گذاشتند باغهای معلق بابل بوده است که علت نام گذاری آن شاید ندیدن نمونه مشابهی است که درختان و گیاهان بر روی زمین نیستند و روی بام ها و ایوان ها بنا شده اند.
روف گاردن های امروزی که با سیستمهای گوناگون ایجاد میشوند در دهه ی 60 میلادی از کشور آلمان شروع به گسترش و رواج در دیگر کشور ها کردند. روف گاردن های مذکور ابتدا به صورت امروزی نبوده بلکه به صورت چمن وسیعی برای مناطق با اقلیم سرد بوده که دارای محدودیت مصالح ساخت و ساز به عنوان مصالح بومی منطقه برای سقف خانه ها بوده اند
روف گاردن در ایران نیز امری نو و جدید است که درشهر های تهران ،شیراز ، اصفهان و… بیشتر به چشم میخورد. که با سیستم های مدولار و گسترده در متراژهای گوناگون ایجاد میشوند. البته متدهای گوناگون اجرای روف گاردن مزایا و معایبی دارد که برای مشاهده خصوصیات هر روش میتوانید سایر مقاله های چکادبام را مطالعه کنید. برای نمونه مقاله روف گاردن چیست و یا مقاله روف گاردن در تهران یا مقاله جامع روف گاردن را مطالعه نمایید. نمونه روف گاردن های کار شده در ایران توسط شرکت چکادبام هم در بخش پروژه های روف گاردن قابل دسترسی است.